Hobbyspullen en speelgoed prijsvergelijker. Wij vonden de laagste prijs voor u!

TOHO GLASKRALEN ROND 8/0, ECRU, 4 GRAM

TOHO GLASKRALEN ROND 8/0, ECRU, 4 GRAM

TOHO GLASKRALEN ROND 8/0, ECRU, 4 GRAM

€ 6.05

Als maker van glaskralen van wereldklasse is Toho Beads terecht trots op de uitzonderlijke kwaliteitsproducten die ze creƫren. Het unieke en innovatieve design zorgt voor een aantal speciale kenmerken. Zo hebben de kralen een groter rijggat en consistent exact dezelfde afmeting, vorm en kwaliteit. Dit zorgt voor een zeer professionele uitstraling bij het creƫren van rijgpatronen, het verfraaien van kleding, sieraden en andere accessoires. Met deze lichtgewicht en volkomen gelijkmatige kralen is het resultaat altijd bijzonder mooi. Het rijggat van elke kraal is ofwel gekleurd ofwel met zilver bekleed voor een luxe glans.

Deze selectie van Toho Beads glaskralen heeft een ronde vorm en wordt in buisjes van 4 gram geleverd. Verkrijgbaar in een breed scala aan opvallende kleuren.

De perfecte match voor Scheepjes garens!

Projecten met kralen worden steeds populairder in het haken en breien. Niet zo gek dus dat Scheepjes en Toho hun krachten hebben gebundeld om samen deze kralen te lanceren! Deze collectie Toho glaskralen zijn perfect afgestemd op het Metropolis garen, maar u kunt ze ook gebruiken voor andere garens!

  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis
Bekijk alles van Toho Beads