Hobbyspullen en speelgoed prijsvergelijker. Wij vonden de laagste prijs voor u!

Giraffe 24MP digitale kindercamera + Selfie Video

Giraffe 24MP digitale kindercamera + Selfie Video

Giraffe 24MP digitale kindercamera + Selfie Video

€ 52.95

Deze digitale giraf camera van The Zoofamily is de leukste camera die je maar voor kinderen kunt krijgen! Dankzij de 1080 HD videocamera maken ze zelfs moeiteloos een video! Bedenk je eens hoe schattig, klein en handig kinderen deze 24 megapixel beer kindercamera vinden. Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal is het daarnaast niet alleen leuk voor kinderen, maar nog duurzaam ook! Bovendien beschermt het duurzame siliconen omhulsel de camera tegen vallen.

? [Geweldig cadeau voor kinderen] ? Deze leuke giraffe camera van The Zoofamily is heel klein en licht van gewicht. Zonder twijfel is dit het beste cadeau voor kerst, verjaardag of zomaar. Personaliseer je camera met stickers of pimp je fotoÂ’s met 20+ digitale camerafilters en frames. De siliconen hoes ziet er niet alleen schattig uit, maar beschermt ook tegen vallen, houdt de camera schoon, kan worden verwijderd en gewassen.

? [Krachtig] ? Deze nieuwe generatie 24 megapixel digitale kindercamera biedt een eersteklas beeldkwaliteit, dankzij nieuwe en verbeterde lenzen en software. 1080P HD-video is altijd beschikbaar om de beste momenten vast te kunnen leggen. Wanneer de camera volledig is opgeladen, kun je er 2000 fotoÂ’s mee maken of 2 uur film opnemen.

? [Draagbaar] ? Past perfect in die kleine handjes van je kinderen met afmetingen van slechts 79 x 42 x 47 mm. Slechts 65 gram en toch een duurzame schokbestendige camerabehuizing en componenten. De ingebouwde oplaadbare batterij van 1000mAh zorgt ervoor dat de camera uren meegaat alvorens je weer moet opladen. Niet te vergeten: er is ook een Zoo Family MicroSD-kaart van 16GB (+- 8000 foto's) inbegrepen.

? [Veilig] ? De camerabody en case zijn (met liefde) gemaakt. Ze zijn zacht, soepel, schokbestendig, PVC-vrij en ftalaat-vrij. Ook zijn ze gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en vrij van giftige zware metalen zoals lood, kwik, chroom, etc. Mechanische en elektrische tests zijn uitgevoerd in gecertificeerde laboratoria om te kunnen voldoen aan internationale en regionale normen. 100% kwaliteitscontrole! De camera is voorzien van een 2.0 inch IPS-scherm ter bescherming van de ogen. Het is dus niet schadelijk wanneer kinderen er gebruik van maken.

? [We love our planet] ? Met The Zoofamily hebben we enerzijds de beste kindercamera's gemaakt, anderzijds willen we een creatieve verbinding tussen kinderen en onze planeet stimuleren. We kozen voor dierenprints om kinderen hun interesse in de natuur te activeren. We streven naar een wereld waarin natuurlijke schoonheid wordt hersteld voor de komende generaties, daarom hebben we beslist om per verkochte camera een boom te planten.

? [Verantwoordelijk] ? Als trots Europees bedrijf hebben we er vol vertrouwen in dat je tevreden gaat zijn met onze producten. We bieden een 30-dagen retourbeleid. We streven ernaar om onze klanten de beste producten en diensten te bieden.

Waarom De Zoo Family Digital Camera?

? Uniek en super aantrekkelijk ontwerp en stevig gebouwd;

? Beste beeld- en videokwaliteit in zijn klasse – 24MP;

? Eenvoudig te gebruiken;

? Volledig getest om te voldoen aan de internationale normen die van toepassing zijn;

? 100% kwaliteitscontrole voordat de producten onze fabriek en ons magazijn verlaten;

? 100 % veilig en milieuvriendelijk;

? Koop 1 camera = planten we een boom.

  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis
Bekijk alles van The Zoo Family