Hobbyspullen en speelgoed prijsvergelijker. Wij vonden de laagste prijs voor u!

El Royal - Inclusief SD kaart - Selfie Vlog Video Fotocamera - Speelgoed - Kindercamera - Digitale camera voor kinderen - Camera

El Royal - Inclusief SD kaart  -  Selfie Vlog Video Fotocamera - Speelgoed - Kindercamera - Digitale camera voor kinderen - Camera

El Royal - Inclusief SD kaart - Selfie Vlog Video Fotocamera - Speelgoed - Kindercamera - Digitale camera voor kinderen - Camera

€ 49.95

Stop met zoeken! Want wij hebben de allerleukste digitale camera van het internet gevonden! Is jouw zoon al een echte topfotograaf? of jouw dochter de Selfie Queen van haar klas? Dan is onze camera precies wat jij zoekt!

Waarom kiezen voor deze TE leuke camera?
Onze camera is super kindvriendelijk, dat wil dus zeggen dat hij heel eenvoudig in gebruik is en ook nog eens tegen een stootje kan. Dan zijn we er nog niet want onze camera maakt foto’s van topkwaliteit en heeft een groot geheugen zodat jouw kind oneindig veel speelplezier zal beleven met het maken van de leukste foto’s.
De instellingen van de camera zijn in het Engels (basis),wat een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de talenknobbel van jouw kind.

Multifunctioneel
Een goede camera is natuurlijk multifunctioneel, dus naast mooie foto’s maak je haarscherpe video’s met onze camera. Om het plaatje helemaal compleet te maken kan je de foto’s bewerken met de mooiste filters.
Checklist:
?Kindvriendelijk & Gebruiksvriendelijk
?Compact formaat & Inclusief 32GB Geheugenkaart
?Multifunctioneel
?Het is een ideaal cadeau want deze camera wordt geleverd in een prachtige cadeauverpakking
?Mooiste Filters, Leukste Selfies en de scherpste video’s

Tevredenheid
Wij selecteren onze producten zorgvuldig om de kwaliteit ten allen tijden te kunnen garanderen. Wij hopen dat ook dat je tevreden bent met de aanschaf van een van onze producten. Ben je ontevreden? Dan lossen wij dit graag voor je op!

  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis
Bekijk alles van El Royal