Hobbyspullen en speelgoed prijsvergelijker. Wij vonden de laagste prijs voor u!

Bestway Power Steel Rechthoekig Zwembad - 549 x 274 x 122 cm - Grijs - Deluxe Pakket

Bestway Power Steel Rechthoekig Zwembad - 549 x 274 x 122 cm - Grijs - Deluxe Pakket

Bestway Power Steel Rechthoekig Zwembad - 549 x 274 x 122 cm - Grijs - Deluxe Pakket

€ 1439.99

Laat uw dromen (en die van uw kinderen) uitkomen en plons deze zomer in dit grote rechthoekige Power Steel zwembad van Bestway. Het zwembad is gemaakt van duurzaam materiaal en gaat daarom jaren mee. Door de krachtige Tritech bekleding is het zwembad zeer stevig en is de kans op beschadigingen erg klein. Daarbij is het zwembad voorzien van een Seal & Lock Systeem, een corrosiebestendig metalen frame en een veilige verbinding van buiselementen wat zorgt voor optimale stabiliteit.
Met deze set heeft u in één keer alle benodigdheden voor uw zwembad in huis voor het optimaal onderhouden van uw zwembad.

Specificaties:
- Watercapaciteit van 14.812 liter (90% vulling)
- Afmetingen 549x274x122 cm (LxBxH)
- Tritech bekleding: Drielaags lekbesteding materiaal dat PVC en polyester combineert voor optimale duurzaamheid
- Omringt door PVC tape wat zorgt voor extra stabiliteit van de zijwanden
- Kleur: Grijs
- Vorm: Rechthoekig

Pluspunten:
? In 30 minuten opgezet met 3 benodigde personen
? Corrosiebestedinge stalen frame
? Met ingebouwde chemicali√ęndispenser
? Al uw zwembadbenodigdheden in één bestelling
? Compleet 7-in-1 WAYS zwembad onderhoudspakket
? Inclusief automatische zwembad stofzuiger

Zandfilterpomp 5678 L/h
Deze zandfilterpomp zorgt voor een schoon zwembad en vanwege de duurzame soort vulling bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. Ook niet onbelangrijk: de pomp vereist zelden onderhoud. De pomp is van uitstekende kwaliteit en is ideaal voor zwembaden van 11.400 tot 22.800 liter. De zandfilterpomp is krachtiger en effectiever dan de gewone zwembadfilterpomp en is dus de ideale keuze om je zwembad schoon te houden.

Zwembadladder
Deze zwembadladder is ideaal voor uw zwembad. Hiermee komt u gemakkelijk in en uit uw zwembad. De zwembadladder is gemaakt van stevig materiaal en heeft een anti-slip laag. Daardoor is het zeer veilig. Omdat u ook niet meer elke keer over de rand heen hoeft te klimmen, gaat uw zwembad langer mee zonder lek te gaan. Ideaal dus!

Afdekzeil
Dit Bestway afdekzeil zorgt ervoor dat u nooit meer bladeren in uw zwembad heeft en het houdt het regenwater buiten de deur. Door het geperforeerde materiaal blijft het regenwater nooit meer op het afdekzeil liggen, waardoor het water kan ademen. Daarbij zorgt het afdekzeil er ook voor dat de warmte van het zwembad langer vastgehouden wordt.

ChemConnect Chemicali√ęndispenser
De Bestway ChemConnect chemicali√ęndispenser maakt zowel het onderhoud als de reiniging van het zwembadwater gemakkelijker en houdt het hygi√ęnisch schoon voor perfect gebruik. Met een eenvoudige instelling van het gewenste chloorgehalte regelt en doseert het ChemConnect continu de juiste dosering in het zwembadwater.

WAYS Zwembad Onderhoudspakket
Met dit zwembad onderhoudspakket van WAYS gaat u goed voorbereid het zwembadseizoen in. Met de WAYS Handy scrubborstel kunt u makkelijk al het klevend vuil van de zwembadwanden af schrobben. Met behulp van de chloor, PH+ en PH- tabletten in combinatie met de chloordrijver(inclusief thermometer) houdt u uw zwembadwater schoon, helder en meet u de temperatuur. De WAYS Vinyl Repair Set is er om alle kleine gaatjes en scheurtjes in het zwembad snel en gemakkelijk te repareren. Als laatste bevat dit onderhoudspakket van WAYS 75 3-in-1 teststrips. Hiermee test u de pH-waarde, chloorwaarde en alkaliniteit van het zwembadwater. Kortom, een zorgvuldig samengesteld pakket om uw zwembad en water in topconditie te houden. Dit voorkomt dat u uw zwembadwater vaak moet verversen; goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

Automatische Zwembad Stofzuiger
Deze automatische bodemstofzuiger reinigt het zwembad zelfstandig door middel van zuigkracht. Deze bodemstofzuiger kunt u met de slang aansluiten op uw zwembad filterpomp en hij werkt op de druk van de zwembadpomp. De slang is 6.50 meter lang en voert het vuil af naar de filterinstallatie. De bodemstofzuiger zuigt o.a. bladeren, zand en insecten op en bij het bereiken van een zwembadwand zal de stofzuiger automatisch van richting veranderen. Het zwembad wordt op deze manier schoongemaakt zonder dat u zelf iets hoeft te doen!

Voetenbad
Dit praktische voetenbad met anti-slipbodem voorkomt vuil en rommel in het zwembad. Het kan bevestigd worden aan de onderkant van de zwembadladder, zodat u met schone voeten het zwembad in gaat.

Verpakkingsinhoud:
- Bestway Power Steel Rectangular Zwembad
- Reparatiesticker
- Handleiding
- Zandfilterpomp (58497)
- Chemicali√ęn dispenser (58501)
- Veiligheidsladder (58331)
- Afdekzeil (58378)
- WAYS Zwembad Onderhoudspakket
- Automatische Zwembad Stofzuiger (28001)
- Voetenbad

Let op! Wanneer het zwembad, de pomp en/of de accessoires eenmaal in gebruik zijn genomen, kan dit wegens hygi√ęnische redenen niet langer worden geretourneerd!

  • Bestellen en betalen via een beveiligde verbinding
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis retourneren
  • Volgende dag in huis
Bekijk alles van Merkloos / Sans marque